Werkwijze

227 maakt graag 'De beste match'. Om dat te kunnen doen, willen wij onze kandidaten goed leren kennen. Onze consultants hebben ruime ervaring met de eisen die data driven business stelt, waardoor zij een goede gesprekspartner zijn met wie je de ‘ins en outs’ rond een specifieke vacature kunt bespreken. En natuurlijk kunnen zij je uiteraard ook helpen om je eigen loopbaan vorm te geven en de de keuzes te maken die bij jou passen.

Kandidatenbestand

Wanneer je je inschrijft, komen jouw CV en gegevens in onze database terecht, zodat wij gericht voor je kunnen zoeken. Vaak vragen wij je ook nog om wat aanvullende gegevens, zodat het zoekprofiel helder is.

Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig met jouw gegevens om. 227 Data stelt nooit gegevens van kandidaten zonder toestemming aan derden ter beschikking.

Zodra zich een vacature aandient die past bij jouw profiel, nemen wij discreet (per mail/telefoon) contact met je op om deze vacature te bespreken. 

Gesprek

Ben je geïnteresseerd en zien wij een fit tussen jouw CV en de wensen van de opdrachtgever, dan plannen we een afspraak in voor een persoonlijk gesprek met een van onze consultants bij ons op kantoor, of via een video call als dat je voorkeur heeft. In dit interview, dat zo'n anderhalf uur in beslag neemt, gaan we tevens dieper in op je ambities en persoonlijke wensen, op de match met de functie-inhoud en op de cultuur van de opdrachtgever.

Overigens gaan we even graag een persoonlijk gesprek aan als er nog geen sprake is van een concrete vacature of opdracht. Dit doen we via een uitgebreid telefoongesprek, maar vaak ook via een face-to-facegesprek bij ons op kantoor.

Begeleiding van de procedure

Ben jij (en zijn wij) na het gesprek nog steeds enthousiast over de match, dan stellen wij je – als de situatie daarom vraagt – anoniem voor aan de opdrachtgever, die vervolgens beslist of hij/zij wil kennismaken.

Ook tijdens de gesprekken met de opdrachtgever blijft 227 Data jouw gesprekspartner en begeleider. Vaak blijft het contact ook bestaan nadat een kandidaat bij de nieuwe werkgever in dienst treedt.

Vacatures en inschrijven

Hier kun je zoeken naar Data Science vacatures of een totaaloverzicht van alle vacatures bekijken. Als je belangstelling hebt voor een vacature helpen wij je graag verder. Overigens worden niet alle vacatures die wij in portefeuille hebben op onze website gepubliceerd. Dit heeft te maken met de vertrouwelijkheid van sommige vacatures. Mocht er op dit moment geen passende vacature tussen staan, dan kun je je algemeen inschrijven.
  vacatures
  inRegio Utrecht
  inHilversum
  inHilversum
  Alle vacatures
  227 Data

  Euclideslaan 265
  3584 BV Utrecht
  T: 030- 307 4440
  E: info@227data.nl

  OTYS Recruiting Technology © 227 Data