Onze diensten

227 Data biedt verschillende diensten aan, voor zowel bedrijven die de waarde van data driven business willen ontdekken, als voor bedrijven die op zoek zijn naar specifieke skills/kennis.

Recruitment en Executive Search

Wij bieden zowel Recruitment als Executive Search diensten. Bij recruitment gaat het om de werving & selectie van (young) professionals en middlemanagers. Executive Search betreft de posities op directie- en senior management niveau. Hier leest u meer over werkwijze van Recruitment en Executive Search.

Interim/freelance

Wilt u tijdelijk een data science professional inzetten, dan bent u bij 227 Data ook aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels vele tientallen data scientists van hoog niveau in onze pool die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten op contractsbasis. Lees hier meer over onze Interim werkwijze.

Projecten

Door ons eigen team van data professionals te combineren met capaciteit uit ons grote netwerk van freelancers en zzp'ers (> 400 professionals) kunnen wij ook projecten oppakken of projeccteams op maat samenstellen.
227 Data

Euclideslaan 265
3584 BV Utrecht
T: 030- 307 4440
E: info@227data.nl

OTYS Recruiting Technology © 227 Data