Ons team

Het vaste team van 227 Data bestaat uit de volgende mensen: 


Geert Meijer (1965) is initiatiefnemer, oprichter en al meer dan 18 jaar drijvende kracht achter 227 Data en 227 Media. Hij is dagelijks in gesprek met de beste data scientists en dataprofessionals in Nederland. En ook met managers en directeuren met expertise op het vlak van data science en AI. Over loopbaanontwikkeling en/of de ontwikkeling als zelfstandig ondernemer/freelancer. Tevens gesprekspartner voor senior management over organisatie ontwikkeling en bemensing op het gebied van data science en content.

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de content en media industry, waarvan ruim 10 jaar in directieposities bij Wolters Kluwer. Onder andere initiatiefnemer en directeur van het Internetcenter van Wolters Kluwer Nederland, daarvoor directeur van de juridische uitgeverij Kluwer en van Kluwer Opleidingen. Vanaf 2001 directeur en eigenaar van 227 Search BV, het moederbedrijf van 227 Data en 227 Media.


Bel Geert op 06-53832368 of e-mail Geert op geertmeijer@227data.nl. Geert op Linkedin

 


Werner van Sprundel
(1988) studeerde af in Finance, Vastgoedkunde en Rechten en heeft zich gedurende en na zijn studies in toenemende mate ontwikkeld als data scientist. Hij heeft een algoritme ontwikkeld om woningprijzen te voorspellen en dat succesvol gepositioneerd en verkocht aan verschillende partijen. Momenteel richt hij zich voornamelijk op data science en data strategie binnen de financiële dienstverlening. Zijn ervaring is op gebied van strategie consulting en data science, waarbij het zijn passie is om data analytics te koppelen aan de “business” om zo toe te werken naar resultaten waar klanten ook echt iets aan hebben.

Bel Werner op 06-30321700 of e-mail Werner op wernervansprundel@227data.nl
Werner op Linkedin


 


Soraya Bresser (1995) heeft Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Als recruitment assistent is zij dagelijks op zoek naar data professionals, zowel om als kandidaat te koppelen aan lopende vacatures als om de 227 Data talent pool te versterken.

Email Soraya op info@227data.nl.

 


Christian te Riet
(1988) heeft een studieachtergrond in de natuurkunde en heeft zich na zijn studie verder ontwikkeld tot een breed georiënteerde datascientist. Als persoon is hij nieuwsgierig, enthousiast en een bruggenbouwer.

Christian heeft sinds 2015 voor zowel grote als kleine partijen gewerkt aan vraagstukken zoals het voorspellen van verkeersdrukte, het berekenen van de kans dat een huishouden wil verhuizen of het voorspellen van risico op betalingsachterstanden. Met zijn analytische aanpak en communicatieve vaardigheden, speelt hij ook vaak een schakelrol in de communicatie tussen de meer technisch georiënteerde IT-experts en de meer inhoudelijk georiënteerde domeinexperts en stakeholders.

Bel Christian op 06-83810022 of e-mail Christian op christianteriet@227data.nl.
Christian op LinkedIn

 

227 Data

Maliebaan 83
3581 CG Utrecht
T: 030- 307 4440
E: info@227data.nl

OTYS Recruiting Technology © 227 Data