Ons team

Het vaste team van 227 Data bestaat uit de volgende mensen: 


Geert Meijer (1965) is initiatiefnemer, oprichter en al meer dan 18 jaar drijvende kracht achter 227 Data en 227 Media. Hij is dagelijks in gesprek met de beste data scientists en dataprofessionals in Nederland. En ook met managers en directeuren met expertise op het vlak van data science en AI. Over loopbaanontwikkeling en/of de ontwikkeling als zelfstandig ondernemer/freelancer. Tevens gesprekspartner voor senior management over organisatie ontwikkeling en bemensing op het gebied van data science en content.

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de content en media industry, waarvan ruim 10 jaar in directieposities bij Wolters Kluwer. Onder andere initiatiefnemer en directeur van het Internetcenter van Wolters Kluwer Nederland, daarvoor directeur van de juridische uitgeverij Kluwer en van Kluwer Opleidingen. Vanaf 2001 directeur en eigenaar van 227 Search BV, het moederbedrijf van 227 Data en 227 Media.

Bel Geert op 06-53832368 of e-mail Geert op geertmeijer@227data.nl. Geert op Linkedin.

 

Freia Fransen (1983) Werkt als Recruitment Consultant bij 227 Data. Afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool en als Financieel Econoom. Daarnaast ervaring als Recruiter aan de bureau- en aan de corporate zijde. Ruim 6 jaar gewerkt als Consultant en Projectmanager bij een IT organisatie en daar projecten uitgevoerd voor kleine- en grotere organisaties in diverse branches. Uiteindelijk de ervaring als Recruiter en in de IT gecombineerd in de rol van IT Recruiter en momenteel specifiek voor de niche van data specialisten.

Geïnteresseerd in wat mensen beweegt, persoonlijke ontwikkeling, ‘de juiste persoon op de juiste plek’,  klantgericht en een liefde voor het IT vak en alles wat daarin mogelijk is. Wil je eens sparren over je eigen ontwikkeling en mogelijkheden binnen je huidige rol als ZZP’er of medewerker op data vlak? Ik denk graag met je mee.

Bel Freia op 06-83991075 of e-mail Freia op freiafransen@227data.nl
Freia op LinkedIn.

 

 Frank Eertink (1995) is recruitment assistant/researcher bij 227 Data. Frank studeert Economics & Business Economics met een Data Science profiel en ondersteunt het werving- en selectieproces van ervaren data professionals. 

E-mail Frank op info@227data.nl


Merel Hoekstra (1999) is recruitment assistent/researcher bij 227 Data. Met haar afgeronde bachelor informatiekunde, ondersteunt zij het werving- en selectieproces van ervaren data professionals.

Mail Merel op merelhoekstra@227data.nl.

 

 

 

Cas van Motman (1998) is recruitment assistent/researcher bij 227 Data. Met zijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen, ondersteunt hij het werving- en selectieproces van ervaren data professionals.

Mail Cas op casvanmotman@227data.nl

 

 

 


Christian te Riet (1988) heeft een studieachtergrond in de natuurkunde en heeft zich na zijn studie verder ontwikkeld tot een breed georiënteerde datascientist. Als persoon is hij nieuwsgierig, enthousiast en een bruggenbouwer.

Christian heeft sinds 2015 voor zowel grote als kleine partijen gewerkt aan vraagstukken zoals het voorspellen van verkeersdrukte, het berekenen van de kans dat een huishouden wil verhuizen of het voorspellen van risico op betalingsachterstanden. Met zijn analytische aanpak en communicatieve vaardigheden, speelt hij ook vaak een schakelrol in de communicatie tussen de meer technisch georiënteerde IT-experts en de meer inhoudelijk georiënteerde domeinexperts en stakeholders.

Bel Christian op 06-83810022 of e-mail Christian op christianteriet@227data.nl.
Christian op LinkedIn

 

  vacatures
  inAmsterdam
  inVertrouwelijk
  inVertrouwelijk
  inVertrouwelijk
  inVertrouwelijk
  inVertrouwelijk
  in's Hertogenbosch
  inVertrouwelijk
  inVertrouwelijk
  Alle vacatures
  227 Data

  Euclideslaan 265
  3584 BV Utrecht
  T: 030- 307 4440
  E: info@227data.nl

  OTYS Recruiting Technology © 227 Data