Ons team

Het vaste team van 227 Data Scientists bestaat uit de volgende mensen: 


Geert Meijer
(1965) is initiatiefnemer, oprichter en al meer dan 18 jaar drijvende kracht achter 227 Data Scientists en 227 Media. Hij is dagelijks in gesprek met de beste data scientists en dataprofessionals in Nederland. En ook met managers en directeuren met expertise op het vlak van data science en AI. Over loopbaanontwikkeling en/of de ontwikkeling als zelfstandig ondernemer/freelancer. Tevens gesprekspartner voor senior management over organisatie ontwikkeling en bemensing op het gebied van data science en content.

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de content en media industry, waarvan ruim 10 jaar in directieposities bij Wolters Kluwer. Onder andere initiatiefnemer en directeur van het Internetcenter van Wolters Kluwer Nederland, daarvoor directeur van de juridische uitgeverij Kluwer en van Kluwer Opleidingen. Vanaf 2001 directeur en eigenaar van 227 Search BV, het moederbedrijf van 227 Data Scientists en 227 Media.


Bel Geert op 06-53832368 of e-mail Geert op geertmeijer@227data.nl. Geert op Linkedin

 


Werner van Sprundel
(1988) studeerde af in Finance, Vastgoedkunde en Rechten en heeft zich gedurende en na zijn studies in toenemende mate ontwikkeld als data scientist. Hij heeft een algoritme ontwikkeld om woningprijzen te voorspellen en dat succesvol gepositioneerd en verkocht aan verschillende partijen. Momenteel richt hij zich voornamelijk op data science en data strategie binnen de financiële dienstverlening. Zijn ervaring is op gebied van strategie consulting en data science, waarbij het zijn passie is om data analytics te koppelen aan de “business” om zo toe te werken naar resultaten waar klanten ook echt iets aan hebben.

Bel Werner op 06-30321700 of e-mail Werner op wernervansprundel@227data.nl
Werner op Linkedin


 


Tijmen Visser
(1985) is een doorgewinterde Recruiter. Na 2 jaar voor de klas gestaan te hebben als leerkracht is hij bij toeval terecht gekomen in de arbeidsbemiddeling. Enkele jaren heeft hij gewerkt voor een klein werving & selectiebureau in de IT. Na een kleine uitstap bij een financieel projectdetacheerder is hij de laatste 6 jaar werkzaam geweest bij Yacht. Hier heeft hij zich ingezet voor detachering van werving & selectie van hoger opgeleide IT’ers. In de diverse rollen die hij heeft gehad lag altijd de focus op de kandidatenkant van de arbeidsbemiddeling. Een goed oog voor de professional en écht luisteren naar wat hij wil en waar hij zou passen, dat geeft Tijmen de energie om elke dag de beste matches te maken. Tijmen gaat graag het gesprek aan met data specialisten en is binnen 227 verantwoordelijk voor een goede instroom van professionals.

Email Tijmen op tijmenvisser@227data.nl.
Tijmen op Linkedin

 


Soraya Bresser
(1995) heeft Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Als recruitment assistent is zij dagelijks op zoek naar data professionals, zowel om als kandidaat te koppelen aan lopende vacatures als om de 227 Data Scientists talent pool te versterken.

Email Soraya op info@227data.nl.

 


Derek Dirks (1997) heeft dit jaar zijn bachelor Econometrie en Operationele Research aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Als werkstudent is hij o.a. bezig met het koppelen van data professionals aan nieuwe uitdagingen en is hij constant op zoek naar nieuwe data professionals om de 227 Data Scientists talent pool te versterken.

Email Derek op info@227data.nl.
Derek op LinkedIn


Daan Kruijs
(1986) heeft een studieachtergrond van wijsbegeerte, informatica en taalkunde en heeft zich vervolgens in de IT- en datahoek verder ontwikkeld. Hij heeft ervaring in data engineering, software development en data science. Met zijn wijsgerige training bekijkt hij problemen vanuit een breder perspectief en komt hij tot out-of-the-box oplossingen.
Daan heeft sinds 2017 in de data-consultancy gewerkt voor allerlei bedrijven, van klein tot groot en van media tot manufacturing. Hij treedt vanuit zijn brede achtergrond vaak op als ‘vertaler’ en faciliteert samenwerking en begrip in projecten. Creatieve technische innovatie is zijn passie.

Bel Daan op 06-83183477 of e-mail Daan op daankruijs@227data.nl.
Daan op Linkedin

 


Christian te Riet
(1988) heeft een studieachtergrond in de natuurkunde en heeft zich na zijn studie verder ontwikkeld tot een breed georiënteerde datascientist. Als persoon is hij nieuwsgierig, enthousiast en een bruggenbouwer.

Christian heeft sinds 2015 voor zowel grote als kleine partijen gewerkt aan vraagstukken zoals het voorspellen van verkeersdrukte, het berekenen van de kans dat een huishouden wil verhuizen of het voorspellen van risico op betalingsachterstanden. Met zijn analytische aanpak en communicatieve vaardigheden, speelt hij ook vaak een schakelrol in de communicatie tussen de meer technisch georiënteerde IT-experts en de meer inhoudelijk georiënteerde domeinexperts en stakeholders.

Bel Christian op 06-83810022 of e-mail Christian op christianteriet@227data.nl.
Christian op LinkedIn

 

227 Data Scientists

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
T: 030- 307 4440
E: info@227data.nl

OTYS Recruiting Technology © 227 Data