Terug naar overzicht
 • Plaats

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in het leveren van gas en energie. De IT-afdeling is met zo’n 250 collega’s groot genoeg om de voordelen van een volwassen bedrijf te ervaren en tegelijkertijd klein genoeg om dynamisch te reageren. Met ongeveer 200 DevOps engineers in 25 teams hebben we de teams zo opgesteld dat elk team een duidelijke scope heeft en elke engineer ten volle zijn eigen inbreng en impact kan hebben. We zijn voortdurend in beweging en hebben een tomeloze ambitie. Daarom zijn we op zoek naar Data Engineer met dezelfde energie om de DevOps teams te versterken en naar het volgende level te brengen.

Bij deze organisatie werk je met state-of-the-art technologieën en methodieken zoals Snowflake, DBT, Databricks, Python, AWS, Terraform, Kafka, PySpark. De impact die je als open-minded IT-professional bij de opdrachtgever hebt op de energietransitie kan groots zijn. Denk daarbij aan het creëren van inzicht in het energieverbruik van onze klanten, en dan echt end-to-end. Maar ook dingen als het automatiseren van data pipelines door middel van gave technologie en de vrijheid om met tools en technologieën te experimenten om je werk zo goed en efficiënt mogelijk in te richten. Neem het initiatief en werk aan applicaties voor meer dan 2,5 miljoen klanten van de opdrachtgever. Je wordt continu uitgedaagd om je skills te verbeteren en je kennis te verbreden. Van gave producten die zorgen dat de klanten de beste beleving krijgen tot applicaties die het werkend leven van de eigen medewerkers een stukje makkelijker maken. Bij de IT-afdeling onze opdrachtgever zijn er volop kansen om verder te komen, mee te gaan in de journey naar een tech company met praktische verduurzaming voor de klanten. Wanneer je eigenaarschap pakt krijg je de ruimte om jouw ideeën te implementeren.

Ze plannen werk in sprints van drie weken en PI’s van een kwartaal. Dit geeft focus en helpt ze om voortdurend zichzelf te verbeteren. Iedereen brengt zijn/haar onderwerpen in en samen zetten ze dit uit in de tijd. Zo is iedereen met zijn/haar talent en ambitie aangehaakt en werken ze samen aan de doelstellingen. Niet alles draait om leveren. Hackathons, knowledge markets, PI Planning Events en af en uiteraard borrels of een escape room brengen de collega’s dichter bij elkaar.

Bij onze opdrachtgever ontvang je uiteraard een mooie arbeidsvoorwaardelijke waardering (4.996 - 7.140 euro bruto per maand) en daarnaast veel ontwikkelingsmogelijkheden en groeikansen. Verder bieden ze:

 • Ruimte voor groei en ontwikkeling, binnen en buiten je vakgebied,
 • Een werkomgeving waar je helemaal jezelf kunt zijn.
 • Een bonus opportunity om onze waardering nog meer uit te spreken
 • 30 Vakantiedagen omdat je naast je werk nog andere hobby’s hebt
 • Alle faciliteiten om goed te kunnen werken zoals een laptop, telefoon, thuiswerkplek etc.
 • Hybride werken inclusief bijbehorende thuiswerkvergoeding
 • Korting op energie en energiebesparende producten van onze merken en servicepartners
 • Een inspirerend hoofdkantoor met goede koffiebar, twee bedrijfsrestaurants en op loopafstand van Centraal Station Den Bosch.

Ze raden je aan om met het openbaar vervoer te komen. Een fijne extra: je ontvangt dan een NS Business Card. Liever reizen met eigen vervoer? Dan krijg je een kilometervergoeding.

Functie eisen

Bij de IT-afdeling van onze opdrachtgever werk je binnen een scrum-team agile naar de volgende sprint. Ze geloven dat kwaliteit en craftsmanship hand in hand gaan. Als engineer bepaal jij zelf hoeveel je in je eigen craftsmanship investeert. Alles kan altijd beter. Als jij ook die drive hebt, dan zou je zomaar goed bij de organisatie kunnen passen als je daarnaast:

 • Ervaring hebt met distributed computing frameworks zoals PySpark of Snowflake,
 • Ervaring hebt met het implementeren van CI/CD pipelines en automated testing,
 • Ervaring hebt met SQL en relationele databases,
 • Gelukkig wordt van het werken in een Agile team met DevOps verantwoordelijkheid.
 • Klantgericht bent: interne of externe klant, jouw oplossing past bij – of overstijgt zelfs! – de wensen, behoeften en verwachtingen van onze klanten.
 • Openstaat voor niet-traditionele IT-oplossingen en deze ook aandraagt
 • Eigenaarschap pakt op je vakgebied en dit zelf actief deelt binnen eigen team en netwerk
 • De focus hebt op continu verbeteren: goed is niet goed genoeg
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures