Voor kandidaten

Welkom bij 227 Data, hét bemiddelingsbureau dat zich al sinds 2015, met succes, uitsluitend richt op het invullen van kwalitatieve vacatures en freelance opdrachten in het data analytics domein. Wij vullen vooral vacatures in op medior / senior niveau, en management posities met een prominente data component. 

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn vrijwel allemaal gerenommeerde bedrijven binnen de sectoren; overheid, gezondheidszorg, bankwezen, verzekeringen, e-commerce, retail, telecom, energie en industrie. Daarnaast bieden wij diensten aan consultancy bedrijven, detacheringsbureaus, scale-ups en, incidenteel, start-ups. Omdat we de behoeften van onze klanten goed kennen, helpen we je makkelijk bij het vinden van de beste fit. 

Vaste banen en freelance opdrachten
Of je nu geïnteresseerd bent in een baan in loondienst bij een van onze opdrachtgevers, of in een freelance baan, wij kunnen je brengen waar je wilt zijn. Als je je eigen praktijk wilt beginnen maar niet zeker weet hoe je dat moet aanpakken, kun je contact opnemen met onze consultants om je te helpen.

Loondienst vacatures  Freelance opdrachten

Reversed recruitment: de kandidaat centraal!
Heb je een dijk van een CV en bijzondere skills en kwaliteiten? En wil je niet actief op zoek, maar zoek je naar een partij die precies in kaart brengt wat bij jou past? En die daarna op zoek gaat naar precies die contacten en werkgevers waar jij interesse in hebt? Dan pas je waarschijnlijk in ons Reversed recruitment traject.

Het doel van dit traject is om samen met jou af te tasten wat voor jou belangrijk is in je werk. Waar word je blij van en waar krijg je energie van? En welke jobs en werkgevers passen bij jouw wensen en ambities? Wij brengen dat met jou in kaart en gaan daarna in ons uitgebreide netwerk naar precies die partijen die jij interessant vindt. 


Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op: geertmeijer@227data.nl of 06-53832368

Ik ben nieuwsgierig