Voor opdrachtgevers

Het was destijds onmogelijk voor te stellen hoe de uitvinding van de drukpers de basis zou leggen voor de wereldwijde verspreiding van informatie. Als we kijken naar hoe we vandaag de dag informatiestromen organiseren, is er veel veranderd in onze wereld.

Inmiddels zijn we in het data-tijdperk beland. Bijna geen bedrijf of organisatie kan nog zonder data analyse en datagedreven besluitvorming. Met deze ontwikkelingen is ook de arbeidsmarkt enorm veranderd. De vraag naar data professionals is booming en zal naar verwachting alleen maar toenemen. 

Bij 227 Data realiseerde wij ons al in 2015 dat er behoefte was aan een bedrijf dat zich specialiseerde in de werving en bemiddeling van data professionals. Op dat moment waren we een van de weinigen in dit werkveld. Onze vroege toetreding tot deze markt heeft ons geholpen een sterk en capabel netwerk op te bouwen. Dit netwerk helpt ons om ons te richten op het werven voor functies in loondienst en freelance opdrachten binnen het data analytics domein. Sinds 2015 hebben we bij meerdere bedrijven kandidaten geplaatst op medior, senior en executive niveau, zelfs in tijden van grote schaarste.

Vaste banen 
Door de overspannen arbeidsmarkt en de grote vraag naar dataspecialisten is het vinden van nieuwe medewerkers een tijdrovend specialisme geworden. 227 Data leidt de zoektocht graag voor u. De sleutel tot ons succes is; een groot kandidaten netwerk, kritische marktkennis en een persoonlijke aanpak. Open communicatie en luisteren naar de behoeften van zowel de kandidaten, als de opdrachtgevers, zorgt ervoor dat we elke search tot een goed einde brengen.

Loondienst vacatures

Freelance opdrachten
Via ons netwerk schatten wij, minimaal 80% van de zelfstandige data analytics professionals in Nederland te kennen. Er zijn tal van redenen om een zelfstandige professional in te huren, bijvoorbeeld; je bent op zoek naar zeer specifieke kennis of kwaliteiten, je hebt vervanging nodig bij ziekte of langdurig verlof of je hebt een tijdelijk project. Wat de reden ook is, wij zoeken graag samen met je naar een oplossing.

Neem vooral contact met ons op, dan bespreken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Interim vacatures

Reversed recruitment: zicht op top 10% van data professionals
Dagelijks komt ons team in contact met een groot aantal kandidaten in het data analytics domein. Deze kandidaten omvatten zowel mensen die actief op zoek zijn naar werk, als passieve kandidaten. De meeste mensen die wij spreken zijn zeer kritisch op de vacatures die er zijn. Voor topkandidaten gaan we proactief op zoek naar die ene baan of werkgever die perfect bij hen past.

De start van deze zoektocht is allereerst een uitgebreid gesprek, waarna een persoonlijkheidstest volgt. Dit gebeurt op exclusieve basis en staat los van eventuele vacatures. Dit betekent dat 227 Data de enige partij is die deze kandidaten bemiddelt en voorstelt. Door je in te schrijven voor onze dienst Reversed Recruitment, via het formulier rechts op deze pagina, krijg je toegang tot deze categorie kandidaten.
Voor meer informatie kan contact gezocht worden met Geert Meijer: geertmeijer@227data.nl of 06-53832368.