Ons team

Het 227 Data team bestaat ten eerste uit twee ervaren senior Recruitment consultants, ieder met hun eigen manier van werken en stijl. Esther Pasman richt zich primair op freelance opdrachten en freelancers. En Geert Meijer richt zich met name op de management vacatures en opdrachten en is daarnaast verantwoordelijk voor het management van 227 Data.

Michiel Vermaas is onze spin in het web op kantoor, als officemanager runt hij de kantoor organisatie en schaaft hij dagelijks aan onze processen en systemen. Daarnaast ondersteunt hij de consultants bij hun matchingswerk. Frank Eertink houdt zich bezig met diverse innovatie projecten en laat ook 227 Data steeds meer datagedreven werken. Vaak in overleg met onze eigen Data Scientist/Engineer Christian te Riet die verder het grootste deel van zijn tijd bij onze klanten doorbrengt.

En tot slot is er ons inventieve sourcing team bestaande uit een vaste groep Utrechtse Master studenten die met veel enthousiasme sourcing en research activiteiten verrichten. We zijn complementair aan elkaar en we werken heel nauw met elkaar samen. We sparren, delen kennis, wisselen ideeën uit en met elkaar zetten we alles op alles voor de beste matches. Dit alles met veel enthousiasme en in een ontspannen en tegelijk professionele sfeer.