Onze diensten

Ons team van consultants en researchers zet zich met plezier in om organisaties te ondersteunen bij het invullen van datagerelateerde vacatures, zowel voor freelance opdrachten als vaste functies.

Wij begrijpen dat het dataveld voortdurend in beweging is en volgen deze bewegingen op de voet. Wij zijn hiertoe in staat door ons uitgebreide netwerk van kandidaten en dagelijks contact met de beste experts op dit gebied. Onze consultants geven graag advies als het gaat om werving en selectie van vast personeel, maar ook bij de inzet van freelancers. 

Recruitment – Ben je op zoek naar een bekwame medior of senior data scientist, data engineering manager of NLP specialist?  Wij kunnen helpen. Door onze jarenlange ervaring met deze gespecialiseerde recruitment opdrachten, en onze eigen uitgebreide database, vinden wij  een geschikte kandidaat voor je. 

Management search - Wil de positie van een Director of Analytics, een Chief Data Officer of een CIO met datakennis, invullen? 227 Data combineert 20 jaar ervaring in executive search met een diepgaande kennis van dit gespecialiseerde rekruteringsgebied. Onze database bevat ook vele honderden senior managers binnen de data analytics sector. 

Interim/freelance -  Als de opdracht tijdelijk is en je hebt een data analytics specialist nodig, dan ben je óók bij ons aan het juiste adres. Onze grote pool van freelance specialisten helpt je uit de brand. 

Projecten -  Door ons eigen team van data professionals te combineren met ons brede netwerk van freelancers, nemen we op een deskundige manier projecten aan of stellen we projectteams op maat samen.